2009 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Kalėdinė socialinė akcija "Padovanok Kalėdų stebuklą"


Vis galvodavau, kaip realiai galima prisidėti prie įvairių kalėdinių akcijų...
Na, pervedi vieną kitą litą, jei kas pakeliui į darbą ar į namus kokioje parduotuvėje renka nupirktą maistą, nuperki ir tu...
Bet kažkaip nesijausdavau iš tiesų paremianti kažką.

Šį sykį, atrodo, galiu prisidėti realiau.

Gavau laiškutį,matyt, kaip ir kitos "blogininkiės", kuriuo siūloma prisidėti prie Kalėdinės akcijos

Norėčiau pakviesti Tave prisijungti prie kalėdinės socialinės akcijos vaikams “Padovanok Kalėdų stebuklą”. Akcijos tikslas yra padovanoti vaikams iš skurstančių šeimų kalėdinių dovanėlių ir taip nors šiek tiek prisidėti prie šventiškos nuotaikos sukūrimo. Akcijos iniciatorius – parduotuvių tinklas “Iki”, socialinis partneris - “Maisto bankas”.

Tavo indėlis į šią akciją būtų labai paprastas – įsidėti akcijai skirtą banerį į savo blogą ir skatinti lankytojus jį spausti (banerio paveiksliuką prisegu). Už kiekvieną paspaudimą “Iki” duos tam tikrą centų sumą, kuri bus skirta konkrečiam daiktui nupirkti. Taip “Iki” nori ne tiesiog paaukoti pinigų ar žaislų, bet į socialinę akciją įtraukti kuo daugiau žmonių.

Vaikučiai, kuriems bus skirtos dovanos, bus pasiekiami pagal “Maisto banko” turimą skurstančių šeimų duomenų bazę. Kokiai dovanai bus renkami pinigai, galėsi nuspręsti pats. Numatomos tokios kategorijos kaip lėlės, dėlionės, knygos, kamuoliai, meškiukai. Blogo lankytojas, paspaudęs ant banerio, bus nuvedamas į akcijos svetainę, kurioje bus rodoma, kurių blogų lankytojai surinko daugiausiai pinigų bei kiek kokių dovanų bus nupirkta už juos.

Pati akcija, kaip ir jai skirtas interneto puslapis www.kaledustebuklas.lt, startuoja jau rytoj ir tęsis iki gruodžio pabaigos.

Gruodžio 1 d. prasidės nacionalinė komunikacijos kampanija, o pati socialinė akcija persikels ir į “Iki” parduotuves, kuriose pirkėjai galės patys nupirkti žaisliukų vaikams.


Labai viliuosi, kad apsilankiusieji mano "namučiuose" nepatingės spustelti mygtuko. Juk tai nieko nekainuoja, o per kelias sekundes į dovanų maišelį gali įmesti kelis centus. Labai tikiuosi, kad šita akcija padės surinkti pakankami pinigėlių, kurie padės bent kiek sušildyti šąlančias mažylių širdeles.

Ačiū prisijungiantiems prie akcijos.

Komentarų nėra: