2009 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

Ką daryti, kai išgeri gero konjako butelį?

Pasirodo, krūva lietuvaičių vakar atkeliavo į Rakari, nes didžioji dauguma lėkė į Madonos koncertą Taline :-)
Matyt, ne veltui, nes Latvijos premjeras ir ministras pirmininkas irgi išvažiavo. O kažkuris iš jų, net pasiėmė dieną nemokamų atostogų :-)
Taigi šiandien iki pietų lietuvaičių gerokai sumažėjo.

Vakar į kaimyninį namuką atkeliavo dvi suomės su trimis vaikais. Dar kartelį įsitikinau, kad vaikams kalba - ne problema. Žygis su kaimynių berniuku Ilari ir dukryte Rino davėsi ne tik prie jūros, bet ir visame kempinge, paskui dar ir futbolą sužaidė :-)

Na o čia vienas iš įdomesnių objektų Rakari - naktinė lempa (gal tiksliau būtų bra) virš lovos. Butelis ne bet koks. Šiandien išstudijavau dugną, pasirodo, nuo prancūziško konjako.
Nežinau tik, ar taupumo sumetimais, ar kaip tik patogumo (nors man tai visai nepatogu), šviestuvas jungiasi iš vienos pusės. Kadangi mėgstu paskaityti ilgiau, o lempa jungiasi vyro pusėj, tai nelabai patogu. Bet tikrai originalu ;-)

Taigi, jei jau nusišypsojo laimė, ir turėjote progą su gera kompanija maloniai išgurkšnoti gero konjako butelį, neišmeskite jo, o gaminkite šviestuvą :-)Ir būtinai neužmirškite pakeisti etiketę į savo firminę...


4 komentarai:

mika rašė...

Oho nu lempa superine: Saule Jur Vėjs :)) Ar žinai kaip latviškai šaltibarščiai? Auksta zupa.

Anonimiškas rašė...

Įdomiai atrodo.. Bandau įsivaizduot, kaip sureaguotų svečiai, jei pas mus namie pakeistume sieninius šviestuvus butelaičiais :D

Anonimiškas rašė...

reikėtų tokio šviestuvo mano krikšto tėveliui baisiai žmogus mėgsta konjakus :d

Vaivaj rašė...

Olivija,

žinok, jo konstrukcija - elemntari. Tiesiog kamštuke skylė, ten lempikė ir laidas nuo jos. Viskas.