2009 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

Latvijos pajūry...

Šiais metasi su šeimyna nusprendėme į tolimus užsienius atostogų nelėkti. Taigi pabandėm Latvijos pajūrį. Šiandien pirma diena, kai mes čia.

Kadangi beieškodama info apie Rakari svečių namus - kempingą, neradau atsiliepimų, o lietuvaičių, čia, matyt, beveik 80 proc., pabandysiu vėliau papasakoti daugiau.




Pirmieji įspūdžiai.
Kelias - superinis. Via Baltica padarė savo.
Vieta, kur apsistojom, paliesta civilizacijos, nors paplūdimys - laukinis. Išsinuomavom namuką.
Šiek tiek prozaiškų dalykų, gal kam kada pravers...
Namuke du kambariai su maža virtuvyte, atskirai WC. Vienas "trūkumas" - dušas neatskirtas nuo visos patalpos. Tai šiek tiek taškomės, bet kadangi viena šiaulietė prieš važiuojant patarė pasiimti grindų skudurą, neplaukiojame balose :-)

Kaip minėjau, krūva lietuvių, viena norvegų šeimyna ir keli latviai. Tai, galima daryti išvadą, kad lietuvaičiai savotiškai gelbsti Rakari.

Be galo patiko paplūdimys. Toks visai nelietuviškas; nėra kopų, keli žmonės, rami jūra, žodžiu, įtariu, kad pilvatrynio tikrai nebus.

Beje, šiandien vakare buvo nerealus rūkas. Prisiminiau Pugačiovos dainą "Aisberg". Kažkad mokyklos turistiname žygyje per tokį rūką "plaukiojome" ir dainavome tą dainą :-)

Linkėjimai iš Latvijos pajūrio.

3 komentarai:

mika rašė...

Visada labai įdomu pasižiūrėti į Baltijos jūrą iš kitokio kampo - kaip gali nebūti kopų? Neįsivaizduojama. Gero oro ir gerų įspūdžių!

Anonimiškas rašė...

Labai aktuali tema :)) Smagaus poilsio! Lauksime įspūdžių ir patarimų ;)

Lileta rašė...

Fantastika ,kaip grazu ir tikrai taip ramu atrodo ....